Glazenwasser Barendrecht
15819
page-template-default,page,page-id-15819,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15460
 

Glazenwasser Barendrecht

Over ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht

Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Barendrecht en omgeving gespecialiseerd in schoonmaakdiensten met betrekking tot openbare ruimtes. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld scholen, sportzalen en kantoren, maar ook aan zeer grote winkel- en gezondheidscentra. Deze panden kunnen allemaal niet zonder een (soms zelfs dagelijkse) schoonmaakbeurt. Het zijn ruimtes die intensief gebruikt worden, en waarin de bezoeker zich op zijn gemak dient te voelen. Dit kan alleen als de ruimte er schoon en verzorgd uitziet. Beschikt u over één van bovenstaande panden of een ander gebouw dat intensief gebruikt wordt? Schakel ons dan als schoonmaakbedrijf in Barendrecht in om het op vaste basis schoon te maken. We zijn gevestigd in Barendrecht, maar werkzaam in een veel groter gebied. U kunt ons dus ook inhuren als schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving.

Schoonmaakbedrijf in Barendrecht voor kantoren of scholen

U kunt ons als schoonmaakbedrijf in Barendrecht onder andere inhuren om kantoren of scholen schoon te maken. Dit kan zowel op dagelijkse als op wekelijkse basis gebeuren, geheel naar uw wens. We kunnen bijvoorbeeld twee keer in de week stofzuigen, dweilen en de toiletten schoonmaken, maar slechts één keer in de week alle oppervlakken ontdoen van stof, zoals bureaus, vensterbanken en kasten. Dit is geheel afhankelijk van hoe snel de ruimte vies wordt, oftewel hoe intensief hij wordt gebruikt. En los van deze reguliere schoonmaakservice kunnen we u ook allerlei andere, meer specialistische diensten bieden. Zo hebben we ook een glazenwasser in Barendrecht en omgeving beschikbaar. Deze kan zowel de ramen van uw pand aan de binnen- als buitenzijde wassen, net zo vaak als u maar wilt. We kunnen deze service meenemen in de planning van de reguliere schoonmaak, zodat u precies weet wanneer onze glazenwasser bij u langskomt. Bij veel van onze klanten doen wij dit vier tot zes keer in het jaar bijvoorbeeld. Overigens hoeven de ramen aan de binnenzijde van het pand minder vaak schoongemaakt te worden als de buitenzijde. We maken daarvoor een planning op maat, die past bij de manier waarop het pand gebruikt wordt.

Glazenwasser Barendrecht

Over onze management diensten

U kunt ons zowel inschakelen als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Barendrecht en omgeving, als voor diverse management-gerelateerde zaken. We weten namelijk alles van bedrijfsvoering, en geven passend, financieel advies waar nodig. Dit kan zowel op vaste, projectmatige basis als eenmalig. We kunnen uw personeel begeleiden gedurende projecten, maar ook een financieel advies uitbrengen met betrekking tot uw zaak of een specifiek project. Contacteer ons gerust eens voor de mogelijkheden, of het nu gaat om onze schoonmaakservices of om de management-gerelateerde diensten.