regulier
15738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15738,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

regulier


Een productieve en prettig werkdag begint onder andere bij een schone werkomgeving. Een schone werkomgeving is mede van essentieel belang optimaal te kunnen presteren. TotalCare Facility Management en Advies is er voor u door er voor te zorgen dat het schoonmaakonderhoud binnen uw organisatie optimaal is geregeld. Het werkprogramma is zo opgesteld dat deze voldoet aan al uw wensen waarbij de omschreven werkzaamheden tevens goed uitvoerbaar zijn door ons vakkundig schoonmaakpersoneel. Hierbij houden wij rekening met de Code Verantwoordelijk Markgedrag die voorschrijft dat de uit te voeren werkzaamheden, uitvoerbaar zijn en goede werkdrukverhouding hebben.

Ons oog voor detail maakt het mogelijk u op de best mogelijke wijze te adviseren. Hierin kunt u denken aan mogelijke specialistisch oplossingen op het gebied van vloeronderhoud, dieptereiniging en andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Op de werkvloer zijn het onze medewerkers die uw bedrijfslocatie goed monitoren. Indien zij bijvoorbeeld een kapotte lamp opmerken, maken zij hiervan een melding opdat deze spoedig vervangen kan worden. Door het uitvoeren periodieke controles monitort TotalCare Facility Management en Advies het schoonmaakproces. Eventuele geconstateerde hiaten worden vanuit deze controle direct besproken en opgelost.

TotalCare Facility Management en Advies draagt zorg voor het opstellen van overzichtelijke managementrapportages zodat u op eenvoudige wijze inzicht heeft op de geleverde kwaliteit, voorgeschreven budgetten etc.