Schoonmaakbedrijf Rotterdam
15816
page-template-default,page,page-id-15816,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15460
 

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor bedrijfspanden

Bij ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam en Barendrecht zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden, of het nu om de binnen- of buitenzijde gaat. U kunt bij ons zowel terecht voor een glazenwasser in Barendrecht en omgeving (en dus ook in Rotterdam) als voor een wekelijkse schoonmaakhulp voor op kantoor. Deze reguliere schoonmaakservice bieden wij aan voor zowel relatief kleine ruimtes als kantoren en klaslokalen als gehele winkel- en gezondheidscentra. Onze schoonmakers werken discreet en indien u dat wenst tijdens de uren dat de ruimtes niet worden gebruikt. Onze services als schoonmaakbedrijf in Rotterdam zijn ideaal voor wanneer u zelf niet verantwoordelijk wilt zijn voor de schoonmaak van uw pand, maar er ook geen vast personeel voor wilt aannemen. Wij bieden u als externe partner een schoonmaakservice op maat- zo zit u niet vast aan hoge personeelskosten.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam

We kunnen u als schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving zowel van dienst zijn op het gebied van reguliere (doorgaans dagelijkse of wekelijkse) schoonmaak als voor grotere klussen die slechts incidenteel nodig zijn. U kunt daarbij denken aan uitgebreide gevelreiniging, het lappen van de ramen, het behandelen van vloeren, etc. Zeker voor grote panden is het handig om daar elk jaar een planning voor te maken. Wij kunnen u als schoonmaakbedrijf in Rotterdam adviseren over de mogelijkheden en u helpen bij het opstellen van een planning voor al deze specialistische werkzaamheden. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en wanneer we deze werkzaamheden komen uitvoeren. Of u nu bij ons aanklopt voor reguliere schoonmaak of voor onze meer specialistische diensten, we verzekeren u altijd een professionele en discrete aanpak.

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Een greep uit onze management diensten

We zijn werkzaam als schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving, maar bieden ook allerlei management diensten aan op het gebied van bedrijfsvoering. We zijn namelijk ook gespecialiseerd op het gebied van financieel advies en projectmanagement. U kunt ons dus inschakelen voor het managen en in goede banen leiden van allerlei soorten projecten, en onze adviseur inschakelen om te weten waar u financieel gezien aan toe bent. Dit doen we vaak op projectbasis, maar u kunt ons ook gerust eenmalig inschakelen om het een en ander te verhelderen en u van een passend advies te voorzien. Contacteer ons gerust, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden.