Specialistische
15752
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15752,bridge-core-2.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Specialistische


Dit is misschien wel de competentie waar TotalCare Facility Management en Advies zich het meest in kan onderscheiden door onze ervaring en expertises kunnen wij met de klant zorgen voor de kers op de taart. Specialistische schoonmaak kan de fundering voor een schone werkomgeving zijn of het kan het beetje extra zijn bij een al stralend pand. Dit is misschien wel het allerbelangrijkste binnen de schoonmaak is uw periodieke/specialistisch werk niet op orde is het heel lastig het reguliere schoonmaak naar behoren te kunnen uitvoeren.

Zo verdient bijvoorbeeld een vloer de juiste behandeling, en dat is het minimaal 1 keer per jaar te behandelen zodat vloeren ook echt de jaren meegaan die worden voorgeschreven door de fabrikant verder Is het van essentieel belang om de dagelijkse schoonmaak optimaal te kunnen uitvoeren.